Tag til brunch i Roskilde

Hvis du er på jagt efter brunch i Roskilde skal du endelig læse videre. Du er nemlig kommet det rigtige sted hen. Jeg vil fortælle dig om min yndlings brunch Roskilde. Den ligger på RO’s torv og er omgivet af en masse andre lækre butikker med tøj, elektronik, sko og brugskunst.

Italiensk brunch

Det brunchsted jeg vil fortælle dig om er La Rustica i Roskilde og er italiensk inspireret. Det italienske islæt kommer i form af italienske pølser og italiensk skinke. Derudover er der en lang række andre lækre retter som pandekager, pølser, æg, brød, yoghurt, pålæg, æg, røræg og juice, kaffe og te.  

roskilde brunch, restaurant roskilde, cafe roskilde

Hvornår spiser man brunch?

Der er selvfølgelig ikke nogle grundregler for hvornår man inviterer til og spiser brunch. Det ligger selvfølgelig gerne om formiddagen eller ved frokosttid og kan bestå af en lang række forskellige små og mindre retter og anretninger. Brunch kan måde være i hverdagen og i weekenden, på trods af at det oftest er i weekenden da det er der man har mest tid til at gå ud. Det er måske her man sover længe og slapper af inden man drager ud til brunch. Men hvis du selvfølgelig har en fridag fra skolen eller arbejdet er det også altid hyggeligt at tage ud og spise brunch i Roskilde.

Brunch og shopping

Når La Rusticas Roskilde brunch ligger lige midt på RO’s torv er det oplagt at kombinere en brunch med en shoppetur rundt i de mange gode butikker der er at finde. Det kan være at der er med kæresten, vennerne, veninderne eller din far eller mor der er på besøg. RO’s torv ligger godt placeret og er nemt at komme til og fra. Dermed er det er oplagt sted at mødes og have nogle hyggelige timer med dem du holder .

Fest hos La Rustica

Det er ikke blot til frokost eller aftensmad du kan spise på La Rustica. Du kan nemlig også invitere til fest på La Rustica og holde fødselsdag, konfirmation, barnedåb eller hvad fantasien ellers kan frembringe. Menuen kan du selv vælge eller bestemme sammen med kokken eller blot vaælge fra a la cart.