legehus

Find det bedste legehus

Få dine børn udenfor med leg i haven

Leg er en vigtig del af barndommen, og når solen skinner er det oplagt at sende de små poder udenfor. Børn har både godt af at få noget luft og få et positivt forhold til udendørslivet. Mange børn tilbringer en stor del af deres tid foran en skærm, hvad end det er en fjernsynsskærm eller en iPad. Det kan derfor være en udfordring at få børn til at komme udenfor og værdsætte naturen. Du kan selvfølgelig være heldig, at der er offentlige legepladser i nærheden. Men hvis du ikke er så heldig, kan du også sagtens lave din egen legeplads, selv i en lille have.

Et legehus er basen for sjov i haven

Legehuse kommer i rigtig mange udformninger og størrelser. De kan selvfølgelig købes både i dit lokale byggemarked, men kan også købes brugt. Både et nyt og et brugt legehus kan du sætte dit helt eget præg på. En god omgang maling, kan hurtigt sætte et personligt præg på jeres legehus. Har du ældre børn, kan det også være en god ide at inddrage børnene så I kan få en god oplevelse sammen. Her er det kun fantasien som sætter grænser og jo mere farverigt det bliver, jo sjovere bliver det også i sidste ende. Et legehus kan danne rammen for mange forskellige lege. Her er det let at inddrage både resten af familien og ikke mindst de andre elementer, som I har sat op i jeres have. Det bedste legehus til jer, vil selvfølgelig komme an på havens størrelse og hvilket budget der er sat af til projektet. Heldigvis kommer legehuse som tidligere nævnt, i mange forskellige prisklasser og ønsker I at male det, kan dette heldigvis også gøres til en fornuftig pris.

En legeplads til alle størrelser

Du behøver heldigvis ikke være den store gør-det-selv mand eller kvinde, for at give dine børn en attraktiv legeplads som de vil sætte pris på i mange år frem. Du kan eksempelvis med meget få midler lave en sandkasse ud af nogle brædder. Du kan alternativt købe en sandkasse af plast i din lokale legetøjsforhandler eller byggemarked. Sand kan du ligeledes købe i byggemarkedet. Sand fra stranden må du kun tage med hjem i de mængder, du selv kan bære uden hjælpemidler. Med en sandkasse i din have er der allerede grundlag for mange timers leg, særligt for de mindste børn. Hvis du er så heldig, at have plads til det i din have og har lidt større børn, kan du også sætte et gyngestativ op. Disse kan du finde i mange udgaver og kan som regel købes i dit lokale byggemarked. Nu er du allerede godt i gang med at skabe et grundlag for sjov, både for børn og voksne. Men hvad er en god legeplads uden et legehus?

legehus